Los_Serrano

Dobrodošli na moj blog

03.12.2010.

Los Serrano se vraca na male ekrane - Od 3 12 2010 godine samo na tv Avalu

Porodica Serano

Porodica Serano-Seranovi na televiziji Avala

Ova španska TV serija prati događaje porodice Serano i njihovih bliskih prijatelja.

Snimana je od 2003. do 2008. godine i postigla veliki uspeh u svakoj zemlji prikazivanja, dok e u Španiji je proglašena za jednu od najgledanijih serija u svih vremena.

Španska TV5 je 2008. godine objavila otkazivanje serije usled značajnog pada gledanosti.

Poslednjih sedam epizoda osme sezone, bile pune emocija, kako i dolikuje završetku.

Porodica Serano-Seranovi na televiziji Avala

Seranovi su mnogobrojna porodica. Dijego je četrdesetojednogodišnjak, udovac je i brine o tri sina. Lusija ima tridesetosam godina, ima dve kćerke i razvedena je.

Kada su bili mladi, Lusija i Dijego bili su u vezi, a sada, posle slučajni susret posle mnogo godina probudila je staru ljubav i oni su rešili se venčaju. Nova porodica useljava se kuću i Seranovi započinju novi život. Ali, period prilagođavanja ne prolazi najsjajnije.

Njihova deca vaspitavana su na različite načine, a sada njihov zajednički život dovodi često do komičnih situacija koje ovu porodičnu seriju čine dinamičnom.

Dijego ima brata Santjaga sa kojim je otvorio mali bar gde se ceo komšiluk često okuplja.Lusija je nastavnica u gimnaziji koju pohađaju Dijegovi sinovi i njene kćeri. Bar, kuća i škola glavna su mesta događanja.

Porodica Serano-Seranovi na televiziji Avala

Za Dijegove sinove žene su nepoznati svet koji bi tek trebalo da otkriju, a saznanja nisu uvek prijatna. Lusijine kćerke sa nevericom posmatraju kako se ponašaju muškarci.

Jedno je sasvim jasno: oni su poptuno različiti: dok oni vole bučne večere pored televizora, one su pre za tihe porodične ručkove, oni vole druženje s prijateljima, a one putovanja i muziku, oni su vezani za svoje komšije, a one imaju kosmopolitske ideje. Lusija odgaja kćeri uz razgovor i poverenje, a Dijego ima pomalo spartanski pristup. Međutim, svako će morati da prihvati nešto od druge strane da bi porodica funkcionisala.

Porodica Serano-Seranovi na televiziji Avala

Glavne uloge tumače Antonio Resines, Hesus Bonilja i Antonio Molero, a donedavna glavna glumica, Belen Rueda, napustila je seriju 2007.
Zanimljivo je da je naslovnu numeru "1 más 1 son 7" otpevao je Fran Perea, koji u seriji glumi Markosa.

Zahvaljujući uspehu serije, Fran je postao velika muzička zvezda u Španiji. Grupa „Santa Justa Klan“ nastala je 2005. godine, činili su je mlađi glumci ove serije i postigla je veliki uspeh među mladima.

TV Avala, od 3. decembra, radnim danima u 19.00.

Los_Serrano
<< 12/2010 >>
nedponutosricetpetsub
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

MOJI LINKOVI

Los Serrano
Seranovi
Proizvodnja: GLOBO MEDIA, Španija
Trajanje: 124 x 1:15 minuta
Uloge: Antonio Resines, Belen Rueda, Jesus Bonilla, Nuria Gonzales, Antonio Molero, Jorge Fernandez, Manolo Caro, Fran Perea
Termin utorak, sreda, četvrtak i petak

Seranovi su velika urbana porodica. Dijego ima 41 godinu, udovac je, a Lusija ima 38 godina i razvedena je. Nekada, kao vrlo mladi su se voleli, a sada posle dosta godina slučajni susret i stara ljubav je oživela. Rešili su da se venčaju. Dijego dovodi u brak tri sina, a Lusija dve kćeri. Svi se useljavaju u novu kuću i Seranovi započinju novi život. Ali period prilagođavanja nije posut ružama. Njuhova deca su rasla u različitim društvenim i ekonomskim uslovima. Sada njihov zajednički život dovodi često do komičnih situacija koje ovu porodičnu seriju čine tako dinamičnom. Dijego ima brata Santijaga sa kojim zajednički drži mali bar gde se komšiluk skuplja na piće, meze i razgovore. Lusija je nastavnica u gimnaziji koju pohađaju Dijegovi sinovi i njene kćeri. Bar, kuća i škola su glavna mesta akcije. Teme su razlike u odgoju dece i različiti pristup svakodnevnim problemima, ali moraju da se naviknu na zajednički život. Za Dijegove sinove žene su nepoznati svet koji tek treba otkriti, a otkrića nisu uvek prijatna. Lusijine kćerke sa nevericom posmatraju kako se ponašaju muškarci i nadaju se da nisu svi muškarci isti. Muškarci i žene govore različitim jezikom i to se oslikava u seriji: oni vole bučne večere pored televizora, a one tihe porodične ručkove, oni vole druženje s prijateljima, a one putovanja i muziku, oni su duboko ukorenjeni u svoj komšiluk, a one imaju kosmopolitske ideje. Lusija odgaja kćeri uz razgovor i poverenje, a Dijego silom nameće svoju volju sinovima. Svako će morati da prihvati nešto od druge strane da bi porodica funkcionisala. Zbog životnih tema koje obrađuje serija je postala najgledanija u Španiji.

Visitors
Fran Perea LyricsAnkete
Nova anketa.Los Serrano

Kao što većina zna. Jedna od najboljih serija današnjice završila je sa snimanjem.Seranovi su završeni.Razlog rapada serije je došlo zbog pada gledanosti,a pad gledanosti je počeo da opada od kada je Lusija tj. Belen Rueda napustila seriju zbog projekta filma El Orfanato koji je proslavio više nego serija Los Serrano. Snimljeno je 8 sezona serije a serija ukupno ima epizoda 140. Belen su vratili u poslednju epizodu i ispada sve da je Dijego sanjao i da je sve to bio samo san...

MOJI FAVORITI
Hey, hey, my, my R´n´R can never die
Jedinstvena Bosna i Hercegovina
Trijumf Istine
Strangers In The Night
Superpenzioner
Aime Sati
Hikaje- mudrosti
burek
U urbanoj sahari života
sihiri i zazori
Budan u snovima vs. sanjar na javi
Leteci Holandjanin
The Dewd's
pig from spejs
Svemirske Pjesme
lost gipsy
Nikad ne reci dvaput
mentalne kontemplacije neprilagođene hanume.
Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
blob
U Zmajevom gnijezdu
poligraf
Mjesečevi Prsti
Iskreno Vaša
Surogat
nesputani šok pričaonice
Obilježena.
Tišina
Koraci do sna!!
shizika
another one bites the dust
Svetica u pokušaju!
Public Relations (Паблик рилејшнc�)
what life is all about
apartman vargas
Moj put
Jaja u Prahu
• dogma mog unutrašnjeg suvereniteta •
herbarium za ljekovite trave
STRANA 212
CASTLE ON THE HILL
hendikepiranidjecak
999
•●NedoSanjani Snovi Moje Mladosti●•
Čekajući...
Svedska Hanuma
♥samo najbolji umiru mladi♥
SanjajSanjalice
BUJRUM KOD AMIRA NA VELAGICE
Blue Revolution®
više...

BROJAČ POSJETA
93669

Powered by Blogger.ba