beats by dre cheap

Zašto volimo Seranove?!

Zašto volimo Seranove?!

16. Oktobar 2008 | 23: 55
 
Serija 'Los Serrano' počela je da se prikazuje u Španiji pre pet godina. Ubrzo je postala jedna od najpopularnijih porodičnih komedija širom sveta, a na isti prijem naišla je i kod naših gledalaca.

 

Ekonomski savetnik EU za jugoistočnu Evropu Goran Svilanović, kaže da redovno prati ovu seriju. "Oni me posećaju na moju familiju iz Gnjilana, sa Kosova", kaže Svilanović i priseća se  -"Tamo sam odrastao u ogromnoj porodici punoj ljubavi, svađa, dilema, ali da smo uvek imali jedno drugo sve smo mi to imali". Prema Svilanovićevim rečima i njihova kuća je uvek bila puna kao i dom Seranovih.

Za tinejdžerku Lidiju Glišić ova Španska porodica simboliše porodičnu i prijateljsku ljubav, te joj je zato i omiljena.

"Ljude ne možete prevariti, kvalitet se uvek prepoznaje. Zato se pored mnoštva sapunica Seranovi izdvajaju", ističe direktor Servantes instituta u Beogradu Fernandez Eloriaga, i dodaje - "Mi, Španci smo zaista takvi negujemo kult porodice i vezani smo jedni za druge.  U Beogradu su Seranovi toliko popularni da mi je jedan konobar prišao i isričao da je zahvaljujući velikoj fizičkoj sličnosti sa Dijegom, koja se njegovim poslodavcima očigledno dopala, dobio posao u jednom prestižnom Beogradskom restoranu", kaže Eloriaga.

Ljubiteljima Seranovih posebno je drago što seriju prate zajedno sa svojim porodicama.

"Između mene i sina je razlika trideset godina, a tu seriju možemo zajedno da gledamo. Uveče žena, ćerka, sin i ja sednemo ispred televizora i zajedno uživamo gledajući Seranove. I u tome je draž, na okupu smo i nasmejani", kaže Svilanović.

Serija se osim u Španiji i kod nas trenutno prikazuje i u Portugaliji, Francuskoj, Italiji i Finskoj. Za osam sezona prikazivanja snimljeno je oko stopedeset epizoda. A, snima se i dalje.

Los_Serrano
http://serano.blogger.ba
17/10/2008 10:48