beats by dre cheap

Los Serrano se vraca na male ekrane - Od 3 12 2010 godine samo na tv Avalu

Porodica Serano

Porodica Serano-Seranovi na televiziji Avala

Ova španska TV serija prati događaje porodice Serano i njihovih bliskih prijatelja.

Snimana je od 2003. do 2008. godine i postigla veliki uspeh u svakoj zemlji prikazivanja, dok e u Španiji je proglašena za jednu od najgledanijih serija u svih vremena.

Španska TV5 je 2008. godine objavila otkazivanje serije usled značajnog pada gledanosti.

Poslednjih sedam epizoda osme sezone, bile pune emocija, kako i dolikuje završetku.

Porodica Serano-Seranovi na televiziji Avala

Seranovi su mnogobrojna porodica. Dijego je četrdesetojednogodišnjak, udovac je i brine o tri sina. Lusija ima tridesetosam godina, ima dve kćerke i razvedena je.

Kada su bili mladi, Lusija i Dijego bili su u vezi, a sada, posle slučajni susret posle mnogo godina probudila je staru ljubav i oni su rešili se venčaju. Nova porodica useljava se kuću i Seranovi započinju novi život. Ali, period prilagođavanja ne prolazi najsjajnije.

Njihova deca vaspitavana su na različite načine, a sada njihov zajednički život dovodi često do komičnih situacija koje ovu porodičnu seriju čine dinamičnom.

Dijego ima brata Santjaga sa kojim je otvorio mali bar gde se ceo komšiluk često okuplja.Lusija je nastavnica u gimnaziji koju pohađaju Dijegovi sinovi i njene kćeri. Bar, kuća i škola glavna su mesta događanja.

Porodica Serano-Seranovi na televiziji Avala

Za Dijegove sinove žene su nepoznati svet koji bi tek trebalo da otkriju, a saznanja nisu uvek prijatna. Lusijine kćerke sa nevericom posmatraju kako se ponašaju muškarci.

Jedno je sasvim jasno: oni su poptuno različiti: dok oni vole bučne večere pored televizora, one su pre za tihe porodične ručkove, oni vole druženje s prijateljima, a one putovanja i muziku, oni su vezani za svoje komšije, a one imaju kosmopolitske ideje. Lusija odgaja kćeri uz razgovor i poverenje, a Dijego ima pomalo spartanski pristup. Međutim, svako će morati da prihvati nešto od druge strane da bi porodica funkcionisala.

Porodica Serano-Seranovi na televiziji Avala

Glavne uloge tumače Antonio Resines, Hesus Bonilja i Antonio Molero, a donedavna glavna glumica, Belen Rueda, napustila je seriju 2007.
Zanimljivo je da je naslovnu numeru "1 más 1 son 7" otpevao je Fran Perea, koji u seriji glumi Markosa.

Zahvaljujući uspehu serije, Fran je postao velika muzička zvezda u Španiji. Grupa „Santa Justa Klan“ nastala je 2005. godine, činili su je mlađi glumci ove serije i postigla je veliki uspeh među mladima.

TV Avala, od 3. decembra, radnim danima u 19.00.

Los_Serrano
http://serano.blogger.ba
03/12/2010 18:13